Etäluento treenauksen alkeista 28.3.2024

Etäluento treenauksen alkeista 28.3.2024

Koiran treenaaminen lajista riippumatta herättää paljon kysymyksiä: lepokausi, peruskunto, lajiharjoittelu – mitä, milloin ja miten opetan? Miten valmistaudun ja mitä kuuluu kisakauteen?

Näihin, ja moneen muuhun kysymykseen, saat vastauksen “Treenaamisen alkeet” -luennolla, jonka tulee pitämään pitkän linjan ammattilainen ja racing-harrastaja Johanna Jäntti! Luennolla käydään yhdessä läpi koiran treenauksen perusteita ja ongelmakohtia. Luennon tarkoituksena on löytää omat tavoitteet ja tavat toimia, joiden avulla rakentaa treenin vuosikalenteri.

Luennolla syvennytään erityisesti vinttikoirien rataharjoitteluun, mutta sieltä voi poimia hyviä vinkkejä lajiin katsomatta!

Johanna Jäntti (BSc Animal Science, eläintenhoitaja): Johannalla on käytännön kokemusta metsästys-, valjakko- ja vinttikoirien parista yli 20 vuoden ajalta. Hän on tehnyt myös kandidaatintutkielman urheilukoirien ruokinnasta. Lisäksi hän kasvattaa ratalinjaisia whippetejä.

Luento pidetään torstaina 28.3.2024 klo 18 alkaen etänä Google Meetin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään luentoa edeltävänä iltana. Luennon lopuksi käydään läpi etukäteen tulleita kysymyksiä, joita voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä. Luennosta ei tule tallennetta. Luennon hinta on GRL:n jäsenille 15€ ja muille 25€.

Ilmoittaudu 24.3. mennessä tästä linkistä. Vahvistamme ilmoittautumisen ja toimitamme maksutiedot sinulle viimeistään 25.3. maanantaina.

Kysymykset luentoon liittyen voi esittää sähköpostitse hallitus@grl.fi.

Comments are closed.