Harrastajakyselyn tulokset

Harrastajakyselyn tulokset

Harrastajakyselyn tavoite ja toteutus

Kyselyn tavoitteena oli selvittää harrastajien mielipiteitä GRL:n toiminnasta ja tiedustella, millaista vastaajat haluaisivat GRL:n toiminnan olevan vuonna 2030. Tuloksia on tarkoitus käyttää toiminnan välittömään kehittämiseen ja GRL 2030 -strategiatyön pohjana.

Kysely toteutettiin verkkokyselynä 28.12.2021 – 16.1.2022, ja sen toteuttivat ja analysoivat Ulla Bard ja Amanda Haatainen yhteistyössä GRL:n hallituksen kanssa. Greyhound racingin laajuuteen nähden suuri vastaajamäärä (73) osoittaa, että kysely ja lajin kehittäminen koetaan tärkeäksi. Lisätietoja toteutuksesta löydät alla olevasta esityksestä.

GRL - Harrastajakyselyn tulokset 2022

Klikkaa tästä, jos esitys ei näy kunnolla esikatselussa.


Seuraavat askeleet kehittämistyössä

Kyselyn tulokset antavat hyvän pohjan tarttua välittömästi joidenkin asioiden kehittämiseen, mutta moni asia vaatii pitkäjänteistä kehittämistä. Koska lajin resurssit ovat rajalliset, on tärkeää laatia tulevaisuusstrategia, jossa linjataan mihin ja miten tartutaan ensin ja mihin vähän myöhemmin.

Hallitus on jo kevään aikana saanut kyselyn tulosten perusteella jo kehitysehdotuksia, joihin on pyritty tarttumaan pikimmiten. Tulemme käymään tulosten analyysejä ja esitettyjä toiveita ja suosituksia läpi tulevaisuudessakin, ja pyrimme niiden avulla kehittämään myös pidemmällä tähtäimellä toimintaa entistä harrastajalähtöisemmäksi – koirien turvallisuutta unohtamatta.

Olemme erittäin kiitollisia jokaiselle kyselyyn vastanneelle. Toivomme, että myös jatkossa harrastajat esittäisivät meille mahdollisia ideoita ja ajatuksiaan toiminnan kehittämiseksi, oli se sitten isoa tai pientä. Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Tiedotamme myöhemmin lisää GRL 2030 -tulevaisuustrategian käynnistämisestä ja siitä, miten voit päästä mukaan tekemään parempaa racingiä!