Hallituksen esittely

Hallituksen esittely

Tässä esittäytyy GRL:n vuoden 2022 hallitus. Joukossa on uutta, vanhaa ja kaikkea siltä väliltä. Hallituksen tavoitat yhteisesti osoitteesta hallitus@grl.fi, tai voit olla yhteydessä suoraan puheenjohtajaan, sihteeriin tai jäsensihteeriin. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

 

Jonna Paronen, Rajamäki
Puheenjohtaja

Jonna ja Vili

Greyhound Racingin pariin olen tullut vuonna 2008, jolloin meille myös tuli ensimmäinen grey. Aiemmin meillä on ollut sileäkarvainen noutaja sekä galgoja. Tällä hetkellä löytyy greyhoundit Sanna (Verona) ja Vili (Great Mogul).
EGUn hallituksessa olen ollut mukana lähes yhtä kauan kun racingiä on tullut harrastettua. Tällä hetkellä toimin myös parin muun pienen kannatusyhdistyksen hallituksessa.
Kilpailevat koirat ovat edustaneet EGUa vaikka jäsenenä olen muissakin kerhoissa. Aikaisempina vuosina minua on voinut nähdä kaikilla radoilla erilaisissa toimihenkilötehtävissä, viime vuosina työpanos on ollut enemmän sitä vähemmän näkyvää taustalla tapahtuvaa, toki lasten kanssa ollaan aina mahdollisuuksien mukaan palkintoja oltu EGUn kisoissa jakamassa.
Uusia kasvoja on lajin pariin tullut useita sinä aikana mitä itsellä ei ole kilpailevaa koiraa ollut, se on ollut hieno huomata. Toivon mukaan nähdään kesällä radalla ja tapahtumissa.

 

Riku Sivonen, Teijo
Varapuheenjohtaja, varsinainen jäsen

Kauan lajissa? Nyt lähtee kolmas vuosi aktiivisena lajin parissa, mitä edelsi pari vuotta sivusta seurantaa.
Koirat: Minulla on yksi greyhoud-uros Tifo eli Severus Snape.
Kerho: TGK
Hallitustausta: TGK:n hallituksessa mukana.

 

Amanda Haatainen, Hyvinkää
Sihteeri, varsinainen jäsen

Kauan lajissa? Pari vuotta vasta, aloitin 2019.
Koirat: Kaksi greytä, 2-vuotiaat Runo (Porunn) ja Routa (Sirius Black).
Kerho: Jäsenenä kaikissa! Mutta edustetaan EGUa.
Hallitustausta: EGUn hallituksessa käynnistyi nyt neljäs vuosi, GRL:n hallituksessa toinen.

 

Reeta Korelin, Lempäälä (henkisesti ihan Tampereella)
Jäsensihteeri, varsinainen jäsen

Toimin tällä hetkellä TSGK:n varapuheenjohtajana sekä GRL:n jäsensihteerinä ja hallituksen jäsenenä.
Harrastustaustaa löytyy muutaman aktiivisen vuoden verran. Ensimmäinen whippet, Peppi tuli taloon 2011, tuolloin keskityttiin maastoihin (Peppi on maailman hitain whippet 26,69s/350m). Pepin lisäksi kaksi sekarotuista vanhusta kotona myös asustaa.
Kesällä 2020 haettiin Humppilasta Jimi (TMNT Napoleon Bonafrog) kotiin, Jimin kanssa olisi tarkoitus kunnolla startata kisat keväällä. Viime syksynä ehdittiin muutaman kisan verran ottamaan tuntumaa lajiin.
Nähdään taas keväällä ja saa niin sanotusti tulla nykimään hihasta! 🙂

 

Päivi Viinimäki, Tervakoski
Varsinainen jäsen

Kauan lajissa? Vuonna 2000 meille tuli ensimmäinen grey.
Koirat: Tällä hetkellä taloudessa on kolme greyhoundia Onni 9v, Nero 7v ja Fanny 2v sekä whippet Simba kohta 12v.
Kerho: Olen kaikkien kerhojen jäsen, mutta viimeksi edustettu EGUa.
Hallitustausta: GRL:ssä toiminut jäsensihteerinä ja hallituksessa olen ollut sekä varsinaisena että varajäsenenä useamman kauden, välivuosia myös mahtuu mukaan.

 

Mika Soini, Nokia
Varsinainen jäsen

Kauan lajissa? Alkaa 14. vuosi.
Koirat: Nykyiset koirat Hertta (Heart of Gold), Nitte (Queen of Fire) ja Doris (Dorcas). Kaikki koirat mitä on ollut: Ghostrider, Miss Savage, Ironman, Rathmullen Raven, Kilkennykiller, Headhalo, Heart of Gold, Queen of Fire ja Dorcas.
Kerho: TSGK
Hallitustausta: TSGK:n puheenjohtaja, GRL:n hallituksen varsinainen jäsen. GRL:n hallituksessa yhteensä 6 vuotta.

 

Timo Paronen, Rajamäki
Varsinainen jäsen

Kauan lajissa? Vuoden 2008 keväästä
Koirat: 2 greyhoundia. 9v Sanna (Verona) ja juuri 3v täyttänyt Vili (Great Mogul)
Kerho: EGUa olen edustanut vuodesta 2008
Hallitustausta: Harrastusuran aikana ei paljoa ole välivuosia hallitustyöstä jäänyt. Milloin EGUn hallituksessa tai milloin GRL:n hallituksessa. Tykkään olla osana hallitusta ja tätä kautta viedä lajia eteenpäin.

 

Nico Lindholm, Espoo
Varajäsen

Kauan lajissa? 8 vuotta. Aikanaan 5 vuotta TGK:n riveissä, sitten 15v taukoa ja paluu lajiin 3v sitten, jolloin liityin EGUun.
Koirat: Meillä perheessä ollut yhteensä 4 greytä, joista 3 silloin aikanaan Aapo (Staryu), Hertta (Suvitar) ja Kirppu (Polestar). Ja nyt 2,5 v ikäinen Sirkku eli Golden Sigrid.
Kerho: Edustus EGU, jäsenenä myös TGK:ssa
Hallitustausta: EGUn hallituksessa 2v

 

Heidi Rantakangas, Toholampi
Varajäsen

Hei! Olen Heidi Rantakangas Keski-Pohjanmaalta, täytin juuri 42 vuotta. Olen harrastanut racingia enemmän ja vähemmän 4 vuotta. Greyhound tosin tuli taloon jo 7 v sitten, kun olin pitkään haaveillut omasta puikkonokasta. Tällä hetkellä talossa huomiota hakevat greynarttu Lilli 7v ja greyuros Nuoli 3v. Nuolen (Capes’ Black Arrow) kanssa aloitettiin ura viime vuonna ja tänä vuonna on tarkoitus jatkaa. Koira on pysynyt terveenä ja äitiyslomalla ollessa aikaa on, jos vaan jotain jaksaa tehdä yövalvomisten jälkeen 🙂 Olen ollut 2 vuotta liitossa jäsensihteerinä ja nyt olen varajäsen. Viime kesänä minuun saattoi törmätä useimmiten puffassa. Edustan koirieni kansa Turun Greyhoundklubia, koska koirani ovat Laitilasta kotoisin Top Visionin kennelistä. Racingissa minua kiehtoo upeat koirat ja niiden luontainen ajovietti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.