Ilmoittautuminen kilpailuihin

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Ilmoittautuminen kilpailuihin, soolokokeeseen, trial-juoksuun sekä virallisiin harjoituksiin tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy aina Seuraava kilpailu -sivulta ilmoittautumisajan avauduttua.

Huom! Ilmoittautumisesta tulee aina kopio ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos vahvistusta ilmoittautumisesta ei muutamaan minuuttiin tule, tarkistathan roskapostikansion ja ole tarvittaessa yhteydessä ilmoittautumisen aukioloaikana sähköpostitse osoitteeseen hallitus@grl.fi.

Koppitoiveen (sisä-keski-ulko) muutos voidaan tehdä netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Koppitoiveen vaihtamisessa noudatetaan 8 vrk:n karenssiaikaa. Ilmoitushetkellä koiralla tulee olla osallistumisoikeus kyseiseen kilpailuun.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat tiedot
  Koiran rotu
  Koiran nimi
  Kilpailukirjan numero
  Koppitoive tai sen muutos
  Ensisijainen kilpailu
  Mahdolliset vaihtoehtoiset kilpailut
  Vastuullisen treenarin nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero (kilpailua koskevat tiedotteet ja kopio ilmoittautumisesta)
  Mahdollisuus osallistua kilpailun toimihenkilötehtäviin

Kilpailukutsussa voidaan pyytää myös muita tietoja (esim. viimeiset ajat tai aikaisemmat suoritukset, jotka ovat edellytyksenä osallistumiselle tmv).

Poisjäännistä tulee aina ilmoittaa viipymättä kilpailunjohtajalle. Myös muissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä kyseisen päivän kilpailunjohtajaan. Kilpailunjohtajan yhteystiedot löytyvät kunkin kilpailupäivän tiedoista.

TOIMIHENKILÖIDEN KOIRIEN ETUAJO-OIKEUS

Varmistaaksemme, että kisat saataisiin alkamaan ajoissa, sovellamme tiettyjen toimihenkilöiden etuajo-oikeutta punnitus- ja eläinlääkärijonoissa. Etuajo-oikeus koskee niitä toimihenkilöitä, joiden työpanosta tarvitaan merkittävässä määrin ennen kilpailujen alkua ja joilla ei ole henkilöä, joka voisi hoitaa em. asiat hänen puolestaan. Käytännössä etuajo-oikeus koskee esimerkiksi maalikamerahenkilöstöä ja radan huoltohenkilöitä.

Harjoitus- ja 0-koirat ilmoitetaan kilpailunjohtajalle keskiviikkoon klo 20:00 mennessä.

OSALLISTUMISMAKSUT

Maksutavat:
EGU: Paikan päällä käteisellä tai kortilla.
TGK: Etukäteen pankkitilille FI71 4711 0010 0493 12, viitteellä 202345. Kuitti maksusta näytetään eläinlääkärin tarkastuksen yhteydessä.
TSGK: Paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Trial-, soolo- ja harjoitusmaksut kilpailuissa:
EGU: 7€/10€, handslip 2€/5€
TGK: 10€/15€, handslip 0€/5€
TSGK: 7€/9€, handslip 2€/4€

Maksutiedot löytyvät myös jokaisen kilpailun ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailulähtöjen hinnat löytyvät kilpailupäivän tiedoista.