Etäluento ruokinnan perusteista 15.2.2024

Etäluento ruokinnan perusteista 15.2.2024

Mitä sinun pitäisi tietää koiran ravitsemuksesta? Entä ruokinnan perusperiaatteet tai ravintoaineiden tarve? Mikä tekee vinttikoirista erityisiä ruokittavia? Miten urheilulaji vaikuttaa koiran ruokintaan? Miten ravitsemus vaikuttaa suorituskykyyn?

Näihin, ja moneen muuhun kysymykseen, saat vastauksen “Ruokinnan  perusteet” -luennolla, jonka tulee pitämään pitkän linjan ammattilainen Johanna Jäntti! Luento tarjoaa ruokinnan perusteet, jotka jokaisen koiranomistajan on helppo sisäistää ja soveltaa oppimaansa oman koiran ruokintaan. Luennon tavoitteena on yhdistää tutkimuspohjainen tieto ja käytännön kokemus koiranomistajien hyödyksi.

Luennolla syvennytään erityisesti harrastavien vinttikoirien ruokintaan, mutta se sopii kaikille koiraharrastajille lajiin katsomatta!

Johanna Jäntti (BSc Animal Science, eläintenhoitaja): Johannalla on käytännön kokemusta metsästys-, valjakko- ja vinttikoirien parista yli 20 vuoden ajalta. Hän on tehnyt myös kandidaatintutkielman urheilukoirien ruokinnasta. Lisäksi hän kasvattaa ratalinjaisia whippetejä.

Luento pidetään 15.2.2024 klo 18 alkaen etänä Google Meetin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään luentoa edeltävänä iltana. Luennon lopuksi käydään läpi etukäteen tulleita kysymyksiä, joita voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä. Luennosta ei tule tallennetta. Luennon hinta on GRL:n jäsenille 15€ ja muille 25€.

Ilmoittaudu 11.2. mennessä tästä linkistä. Vahvistamme ilmoittautumisen ja toimitamme maksutiedot sinulle viimeistään 12.2. maanantaina.

Kysymykset luentoon liittyen voi esittää sähköpostitse hallitus@grl.fi.

 

Comments are closed.