Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 16.5.2024

Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 16.5.2024

GRL kutsuu jälleen kaikki jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet matalan kynnyksen keskusteluiltaan, jossa tutustutaan ja kerrataan tulevaa kautta silmälläpitäen kilpailurutiineja ja sääntöjä. Käydään läpi juuri niitä aiheita, mitä osallistujat haluavat! Keskustelu pidetään Google Meetissä 16.5.2024 klo 18:00 alkaen.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle! Osallistumislinkki: https://meet.google.com/bja-ofax-orw. Linjat avataan n. 17:50.

Jos mieleesi juolahtaa jo valmiiksi jokin tietty kysymys tai aihe josta haluat keskustella, voit laittaa siitä sähköpostia osoitteeseen hallitus@grl.fi. Koostamme illan kulun pohjautuen harrastajien esiin nostamiin asioihin ja kertaamme kilpailurutiinit yleisellä tasolla.

Löytyykö sinulta jo valmiiksi rutkasti tietotaitoa ja hyviä vinkkejä aiheeseen liittyen? Ethän epäröi tulla jakamaan niitä keskusteluiltaan! Keskusteluiltaa ei tallenneta, mutta järjestämme mielellämme lisää vastaavia iltoja ennen kilpailukautta ja kauden aikanakin, jos niille löytyy kysyntää!

Varaa siis kuppi kuumaa ja istu hetkeksi alas kuulemaan ja keskustelemaan meille kaikille rakkaasta lajista!

Hyödyllisiä linkkejä:
Kilpailukutsu (koottuna kaikki kaudella tarvittava tieto sekä kisat, ilmestyy toukokuun aikana)
Kilpailukalenteri
Ilmoittautuminen kilpailuihin (ohjeet)
Kilpailupäivän rutiiniohjeet
Arvokilpailujen säännöt ja muut erityissäännöt
Ratajuoksusäännöt
Kilpailuvarusteohjeistus
Kilpailulisenssi ja vahinkorahasto

 

Comments are closed.