Gaala 2023 yhteenveto

Gaala 2023 yhteenveto

Eilen juhlittiin GRL:n perinteistä palkintogaalaa, jossa palkittiin kuluneella kaudella menestyneet koirat ja harrastajat. Tänä vuonna gaalapaikkana toimi ihastuttava ravintola Piparkakkutalo Hämeenlinnassa!

Gaala aloitettiin puheenjohtajan tervetuliaispuheella, jonka jälkeen nautittiin kolmen ruokalajin illallinen, jonka osallistujat olivat itselleen rakentaneet herkullisista vaihtoehdoista. Ruokailun jälkeen esiteltiin GRL:n työryhmistä kaksi – markkinointityöryhmä ja uusi alkuvuoden aikana perustettava kantatyöryhmä, ja kannustettiin harrastajia hakeutumaan näihin mukaan. Tämän jälkeen katsottiin kooste kauden palkittavista ja puheenjohtaja kertasi kuluneen kauden tapahtumia ja tilastoja sekä kiitti harrastajia kuluneesta kaudesta.

Muistelun ja kiitosten jälkeen seurasi vuodesta toiseen gaalan odotetuin osuus – palkintojenjako! Tänä vuonna palkintoja jaettiin viidelle greyhoundille sekä kolmelle whippetille, jaettavia palkintoja oli yhteensä 11 kappaletta. Palkintojen jaon yhteydessä puheenjohtaja piti jokaisesta palkittavasta esittelypuheen, jossa kertasi koiran saavutuksia ja ennätyksiä kaudelta 2023. Henkilöpalkintoja jaettiin kolme kappaletta: vuoden harrastaja Reeta Korelin, GRL Special Pasi & Helena Malinen ja jäsenten äänestämä vuoden positiivisin harrastaja Reeta Korelin. Lisäksi gaalassa palkittiin 30 startin palkintolautasella greyhound Golden Legend ja kasvattajapalkinnoista Peuranmäki Greyhoundsin Saija Jämsä palkitsi kasvattinsa Severus Snapen.

Gaalassa oli iloinen ja lämmin tunnelma. Virallisemman osuuden jälkeen kilpailtiin vielä tietovisailun merkeissä kuluneesta kaudesta. Juhlaan osallistuneet jaettiin ryhmiin ja pöydistä kantautui iloista puheensorinaa, kun joukkueet miettivät vastauksia esitettyihin kysymyksiin. Kilpailu oli tasaisen kova ja hyvin oli muistissa mm. koirien starttimäärät ja Suomen Mestarit.

Kiitos kaikille osallistujille ja gaalahengessä myötäeläneille! Näiden tunnelmien myötä on hyvä siirtyä ansaitulle lepokaudelle ja jatkaa tyytyväisin mielin vuoden 2024 suunnittelua. Muistattehan, että gaalan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa gaalatyöryhmä, johon ovat tervetulleita jokainen jäsen, joten rohkeasti mukaan! Ensi vuonna juhlimmekin GRL:n 40. toimintakautta.

Lämpimät onnittelut vielä kaikille palkituille, ja kiitos jokaiselle harrastajalle kuluneesta kaudesta!

Kirjoittanut: Amanda Haatainen
Kuvat: Elsa Eber & Hertta Talja

Kauden 2023 palkitut löydät täältä!

Comments are closed.