Kehonhuolto Jumissa – jäsenetu!

Kehonhuolto Jumissa – jäsenetu!

Kaudella 2023 yhteistyökumppaninamme toimii Kehonhuolto Jumissa. Jumissa on Hyvinkäällä, Helsingissä, Lahdessa ja Riihimäellä toimiva kehonhuollon palveluita tuottava ja -tuotteita myyvä yritys.

Yritys on aloittanut toimintansa Hyvinkäältä jonka jälkeen tuli Riihimäki, Lahti ja viimeisimpänä Helsinki. Tänä päivänä tiimiin kuuluu parikymmentä jäsentä jotka toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina (yrittäjinä) tiloissamme taikka muutoin sopimuskumppaneina. Olemme iloisia ja energisiä ammattilaisia joilla on pilke silmäkulmassa. Tulemme eri taustoista ja olemme eri ikäisiä, mutta edellämainitut piirteet yhdistävät meitä.

Palveluihimme kuuluvat erilaiset hieronta-, hemmottelu-, hyvinvointi- ja kauneuspalvelut, koska tahdomme tarjota asiakkaille laajan kattauksen hoitoja päästä varpaisiin.

Lisäksi meillä on verkkokauppa, jonka tilauksia postitamme ympäri Suomea ja tarvittaessa myös ympäri Eurooppaa. Voit myös tilata tuotteet netissä ja noutaa ne valitsemastasi hoitolasta maksuttomasti. Tuotevalikoiman olemme valinneet omien kokemustemme kautta, tuotteet ovat sellaisia, joita voimme meidän ammattiylpeydellä itse suositella asiakkaillemme. Osa tuotteista on meidän itse maahantuomiamme, osa tehty rakkaudella Suomessa omavalmisteina luomua ajatellen. Tervetuloa ostoksille!

Olemme saaneet heiltä käyttöömme jäsenedun, joka tarjoaa jäsenillemme seuraavat palvelut:

  • Kaikissa hoitoloissa hieronnat -10% (Helsinki, Hyvinkää, Riihimäki, Lahti)
  • Riihimäellä myös hemmotteluhoidot ja kosmetologin palvelut -10%
  • Verkkokauppaostokset (ei lahjakortit) -10% 31.5.2023 saakka

Hoitolaetu voimassa vuoden 2023 loppuun saakka. Jäsenetukoodi (toimii sekä hoitoloissa että verkkokaupassa) on toimitettu jäsenille sähköpostitse.

Lisätietoja: www.jumissa.fi

 

Comments are closed.