Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 25.4.2023

Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 25.4.2023

Osallistumislinkki: Google Meet
Jos linkki ei toimi, mene selaimella osoitteeseen www.meet.google.com ja kirjoita koodikenttään rde-kmin-qnc


GRL kutsuu kaikki jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet matalan kynnyksen keskusteluiltaan, jossa kerrataan tulevaa kautta silmälläpitäen kilpailurutiineja ja sääntöjä, ja tutustutaan niihin. Käydään läpi juuri niitä aiheita, mitä osallistujat haluavat! Keskustelu pidetään Google Meetissä 25.4.2023 klo 18:00 alkaen.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle linkin kautta!

Jos mieleesi juolahtaa jo valmiiksi jokin tietty kysymys/aihe josta haluat keskustella, voit laittaa siitä sähköpostia osoitteeseen hallitus@grl.fi. Koostamme illan kulun pohjautuen harrastajien esiin nostamiin asioihin ja kertaamme kilpailurutiinit yleisellä tasolla. Käydään myös lyhyesti läpi sääntömuutokset kaudelle 2023.

Jos sinulta löytyy jo valmiiksi rutkasti tietotaitoa ja hyviä vinkkejä aiheeseen liittyen, ethän epäröi tulla jakamaan niitä keskusteluiltaan! Keskusteluiltaa ei tallenneta, mutta järjestämme mielellämme lisää vastaavia iltoja ennen kilpailukautta ja kauden aikanakin, jos niille löytyy kysyntää!

Varaa siis kuppi kuumaa ja istu hetkeksi alas kuulemaan ja keskustelemaan meille kaikille rakkaasta lajista!

Hyödyllisiä linkkejä:
Kilpailukutsu (koottuna kaikki kaudella tarvittava tieto sekä kisat, ilmestyy lähiaikoina)
Kilpailukalenteri
Ilmoittautuminen kilpailuihin (ohjeet)
Kilpailupäivän rutiiniohjeet
Arvokilpailujen säännöt ja muut erityissäännöt
Ratajuoksusäännöt
Kilpailuvarusteohjeistus
Kilpailulisenssi ja vahinkorahasto

 

Comments are closed.