Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 8.6.2023

Kilpailurutiinit tutuiksi -keskusteluilta 8.6.2023

Osallistumislinkki: Google Meet
Jos linkki ei toimi, mene selaimella osoitteeseen www.meet.google.com ja kirjoita koodikenttään bzx-thyt-yfx


Järjestämme uudestaan kilpailurutiinien tutustumisillan!

GRL kutsuu kaikki jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet kauden toiseen matalan kynnyksen keskusteluiltaan, jossa kerrataan tulevaa kautta silmälläpitäen kilpailurutiineja, sääntöjä ja muita ohjeistuksia. Käydään läpi juuri niitä aiheita, mitä osallistujat haluavat! Keskustelu pidetään Google Meetissä 8.6.2023 klo 18:00 alkaen.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle linkin kautta! Linkki lisätään tämän sivun alkuun edeltävänä päivänä.

Jos mieleesi juolahtaa valmiiksi jokin tietty kysymys/aihe josta haluat keskustella, voit laittaa siitä sähköpostia osoitteeseen hallitus@grl.fi. Koostamme illan kulun pohjautuen harrastajien esiin nostamiin asioihin ja kertaamme kilpailurutiinit yleisellä tasolla.

Jos sinulta löytyy jo valmiiksi rutkasti tietotaitoa ja hyviä vinkkejä aiheeseen liittyen, ethän epäröi tulla jakamaan niitä keskusteluiltaan! Keskusteluiltaa ei tallenneta, mutta järjestämme mielellämme lisää vastaavia iltoja myös kauden aikanakin, jos niille löytyy kysyntää!

Varaa siis kuppi kuumaa ja istu hetkeksi alas kuulemaan ja keskustelemaan meille kaikille rakkaasta lajista!

Hyödyllisiä linkkejä:
Kilpailukutsu
Kilpailukalenteri
Ilmoittautuminen kilpailuihin (ohjeet)
Kilpailupäivän rutiiniohjeet
Arvokilpailujen säännöt ja muut erityissäännöt
Ratajuoksusäännöt
Kilpailuvarusteohjeistus
Kilpailulisenssi ja vahinkorahasto

Comments are closed.