Gaalan tunnelmia

Gaalan tunnelmia

Eilen juhlittiin GRL:n perinteikästä ja vuosittaista gaalaa, jossa palkittiin kuluneella kaudella menestyneet koirat ja harrastajat. Gaalapaikkana toimi ravintola Harlekiini Hyvinkäällä, jossa puitteet ja tunnelma olivat erinomaiset!

Gaala aloitettiin puheenjohtajan tervetuliaispuheella ja alkumaljalla, jota seurasi herkullinen juhlaillallinen ja seurustelua. Tämän jälkeen katsoimme kausikoosteen 2022 ja puheenjohtaja kertasi kuluneen kauden tähtihetkiä ja kiitti niin uusia kuin vanhoja harrastajia koko kaudesta. Sitten seurasi odotetuin osuus – palkintojenjako! Tänä vuonna palkittiin Vuoden Koira -tittelein yhteensä viisi greyhoundia ja kolme whippetiä ja titteleitä jaettiin kymmenen kappaletta. Jokainen koira esiteltiin ja kerrattiin niiden kauden ja uran huippuhetkiä. Henkilöpalkintoja jaettiin kolme kappaletta: vuoden harrastaja Riku Sivonen, GRL Special Sami Raila ja uutena yllätyspalkintona vuoden positiivisin harrastaja Arto Kovanen. Lisäksi gaalassa palkittiin 30 startin palkintolautasilla kaksi greyhoundia ja yksi whippet, 1-luokan diplomilla yksi greyhound ja jaettiin yksi kasvattajapalkinto.

Vuoden positiivisin harrastaja -palkinto tulee  jatkossa olemaan titteli, joka jaetaan jäsenten äänestyksen perusteella. Palkinnon tarkemmat kriteerit ja äänestyksen toteutus tiedotetaan myöhemmin ensivuoden puolella, mutta tämä kannattaa laittaa muistiin heti kauden alusta, jotta voi tarkkailla niin omaa kuin muiden toimintaa tämän tittelin teemalla.

Juhlallisuuksien jälkeen selvitettiin vielä gaalakisan voittajat. Gaalakisa koostui kolmesta tehtävästä – racing-alias, kilpailulähdön selostus ja mysteeriesineiden arvailu. Tässä pärjäsivät parhaiten Reeta, Emmi ja Kerttu!

Tänä vuonna kokeiltiin asettaa gaalaan kevyempi pukukoodi aiempien vuosien iltapuvun sijaan, ja tämä päätös toimikin hyvin. Gaalassa oli rento mutta juhlava ja lämmin tunnelma. Kiitos jokaiselle osallistujalle sekä etänä palkintoseremoniaa seuranneille. Tästä on hyvä suunnata kohti lepokautta ja ensivuoden suunnittelua. Muistattehan, että gaalan suunnitteluista ja toteutuksesta vastaa gaalaryhmä, johon on tervetulleita jokainen jäsen, rohkeasti mukaan!

Onnea vielä kaikille palkituille! Esittelemme palkittuja koiria lähiviikkoina vielä yksitellen GRL:n Facebook-sivuilla.

Kirjoittanut: Amanda Haatainen
Kuvat: Reeta Korelin, Amanda Haatainen

Kauden 2022 palkitut löydät täältä!

 

Comments are closed.