Kannan ensimmäiset hakutoiminnot auki

Kannan ensimmäiset hakutoiminnot auki

GRL:n pitkään muutostöiden alla ollut tietokanta SGK on vihdoin saatu siihen pisteeseen, että sieltä voi kirjautumattakin hakea koiran tietoja ja kilpailuiden tuloksia. Hakuvaihtoehtoja on tulossa myöhemmin lisää, mutta halusimme julkistaa kannan käyttöön jo tässä kohtaa kaikkein innokkaimmille tutkittavaksi.

Kanta on edelleen muutostöiden alla. Toistaiseksi voit hakea koiria niiden nimillä tai kantakirjan numerolla, ja tuloksia kilpailujen päivämäärien perusteella. Kantaan on tulossa myöhemmin lisää hakuominaisuuksia. Pääset hakuihin suoraan seuraavista linkeistä:

Koirahaku

Tuloshaku

Mikäli löydät kannan tiedoista virheitä, ilmoitathan ne sähköpostite hallitus@grl.fi!

Jatkossa linkit hakuihin sekä lisätietoja kannasta ja kantakirjauksesta löydät täältä.

Comments are closed.