GRL:n varainkeruu-taidehuutokauppa: Greyhound & Whippet taidekesä

GRL:n varainkeruu-taidehuutokauppa: Greyhound & Whippet taidekesä

Greyhound- ja whippet-aiheiset taideteokset haussa syksyllä pidettävää varainkeruu-huutokauppaa varten!

Tee itse, haasta kaverisi tekemään, tai onko jo valmiina? Mahdolliset tekijänoikeusvarkaudet tuomitaan paheksuen katsoen pitkin pitkää nenää, älä siis tee niin. Muuten tee mitä vain! Kaikki taiteen muodot ovat tervetulleita. Yllätä itsesi, yllätä koko GRL-yhteisö!

Taidehuutokauppa pidetään GRL:n Facebook-sivuilla marraskuun alussa, ja se päättyy viikko ennen gaalaa. Toimitathan huutokaupattavan taideteoksesi GRL:lle (postitse tai henkilökohtaisesti, tai mikäli haluat toimittaa taideteoksen suoraan sen huutaneelle, niin hyvälaatuinen kuva ja info teoksesta) 22.10.2022 mennessä.

Huutokaupasta saadut varat käytetään GRL:n kilpailuiden laitteiston ja tekniikan päivittämiseen.

Kysymykset, lisätiedot ja postitusosoitteet antaa GRL:n varapuheenjohtaja ja taidevastaava Riku Sivonen, richartti@windowslive.com

Comments are closed.