Viikon koira: Better than Bonafrog

Viikon koira: Better than Bonafrog

Better Than Bonafrog “Raimo”

TMNT Napoleon Bonafrog – Miss Sparkling Sirah, synt. 12/2022
Omistaja Reeta Korelin, kasvattaja Sökövintin

Mikä lauantai? No Kauppisprint-lauantai! Kaupin radan perinteikäs nimikkokilpailu juostiin oikein hyvässä säässä 6.7. viimeistä kertaa. Rata oli loistavassa kunnossa, ja sopiva suhde pilviä ja tuulta pitivät huolen siitä, että lämpötila sekä radan pinta pysyivät hyvinä koko päivän ajan. Kauppisprintejä juostiin tänä vuonna vain yhdessä luokassa, ja lähtö oli päivän ensimmäinen. Kisaan osallistui neljä L3-L4 luokan whippetiä. Better Than Bonafrog otti piikkipaikan heti lähdössä veräjän auettua, ja kasvatti tasaisesti johtomatkaa kilpakumppaneihinsa, vieden lopulta viimeisen Kauppisprint-voittajan tittelin nimiinsä upealla 17.80s ajalla. Raimon lähdön voit katsoa GRL:n YouTubesta.

Onneksi olkoon Raimo ja Reeta upeasta voitosta! Miltä nyt kisan jälkeen tuntuu? Palkintojen jaossa ainakin jo palkintoherkut näyttivät maistuvan.
Kiitos! Tuntuu erittäin hyvältä, Raimo lunasti tänään nimensä ja juoksi isäänsä nopeammin. Olen erittäin tyytyväinen ipanan toiseen starttiin! Toki rata oli ihan priimaa, eikä kylkikontakteja tullut. Hyvään pyritään mutta priimaa pukkaa tulemaan.

Viime viikolla Raimo aloitteli kisauraansa, jolloin paukut eivät aivan voittoon riittäneet, mutta nyt upea voitto ja samalla aikaansa hienosti parantaen. Millä tavalla olitte valmistautunut tähän kilpailupäivään?
Sohvalla lojuttiin kulunut viikko. Ihan kirjaimellisesti. Yks päivä jopa unohdin herranjestas lenkittää koirat, kun itse järjestelin kisajuttuja. Illalla oli inansa huono omatunto…

Raimon isä on TMNT Napoleon Bonafrog ja Raimo itse on vaatimattomasti nimetty paremmaksi. Miltä siis näyttää nuoren Raimon meno, tullaanko jo tänä kesänä täyttämään nimi enne?
Jimi tuosta taustalta huutelee, että antaa nuorempien juosta. Eli kyllä.

Millainen koira Raimo on kotosalla, miten se aikanaan teille valikoitui? Onko Raimo ollut helppo treenattava?
Raimo on leppoisa kaveri, se ei turhia hötkyile. Kiltimpi kuin hieman tulinen isänsä, tai sitten se vain odottaa oikeaa hetkeä iskeä 😉 Mun mielestäni Raimo on sellainen kuin whippetin kuuluukin olla, reipas ja kaikkeen hyvin suhtautuva. Hänen pentuajoistaan en sano mitään, se oli todella todella sekavaa aikaa se… Meillehän Raimo tuli pentueen isoimpana ja jotenkin sellaisena ”johtajana”. Se oli aina ekana portilla katsomassa, tuleeko se hullu akka taaaaas meitä katsomaan.

Radalle Raimo on ollut kyllä helppo treenattava. Olen aina sanonut että isänsä oli valmis jo syntyessään, Raimon kanssa on saanut tehdä vähän enemmän töitä mm. kopin kanssa, mutta kun se hiffaa, niin sit se hiffaa ja osoittaa kerta toisensa jälkeen olevansa ihan hemmetin hieno koira.

Onko Raimon treenamisessa tai kisapaikalla olemisessa paljon eroa isäänsä tai onko nähtävissä
samanlaisia piirteitä?
Raimo on huomattavasti rauhallisempi. Fiilistelee. Sitten tehdään kun on sen aika. Isipappa hötkyilee vanhemmiten vähän turhankin paljon.

Mikä Raimossa on parasta just nyt?
No hän itse! Hän on kovin kovin rakas!

Raimon voittobiisi: Ipan maalilaulu, We are the King’s

Onnea vielä kerran hienosta voitosta!

 

Vastaukset: Reeta Korelin
Kysymykset: Jonna Paronen
Kuva: Milla Toivanen