ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2018 KILPAILUIHIN

Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella ja toissijaisesti puhelimitse. Nolla-, soolo- / harjoituskoirat ilmoitetaan vain kilpailunjohtajalle keskiviikkoon kello 20:00 mennessä.

  1. Sähköinen lomake aukeaa www.grl.fi edellisen kilpailupäivän iltana klo 18:00 ja sulkeutuu ilmoittautumisajan päättyessä.
  2. Puhelimella maanantaisin klo 18:00 – 20:00 (poikkeus kahden kilpailupäivän viikonloput, joiden ilmoittautumisajankohdat ilmoitetaan kilpailukohtaisissa tiedoissa). puhelin: 044-299 5733

Huom! Netti-ilmoittautumisesta tulee aina kopio ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, jossa on ilmoittautumisessa annetut tiedot. Jos sitä ei tule, muista varmistaa ilmoittautuminen puhelimitse puhelinilmoittautumisen aikana.
GRL suosittelee kilpailuihin ilmoittautumista sähköisen lomakkeen kautta. Kaudella 2018 myös puhelinilmoittautuminen on mahdollista.

Tulevaisuudessa ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan sähköisellä lomakkeella. Koppitoivemuutoksen (sisä-keski-ulko) voi tehdä puhelin- tai netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Koppitoiveen vaihtamisessa noudatetaan 8 vrk:n karenssiaikaa. Ilmoitushetkellä koiralla tulee olla osallistumisoikeus kyseiseen kilpailuun.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavat tiedot:
– Ilmoittajan sähköpostiosoite (kopio netti-ilmoittautumisesta)
– Vastuullisen treenarin sähköpostiosoite ja puhelinnumero (kilpailua koskevat tiedotteet)
– Kilpailukirjan numero
– Ensisijainen kilpailu
– Mahdolliset vaihtoehtoiset kilpailut
– Koppitoiveen muutos
– Mahdollisuus osallistua kilpailun toimihenkilötehtäviin.
– Kilpailukutsussa voidaan pyytää myös muita tietoja. Viimeiset ajat tai aikaisemmat suoritukset, jotka ovat edellytyksenä osallistumiselle.

Kilpailujen tiedot löytyvät kilpailukutsusta, kilpailukalenterista ja kilpailutiedoista.

Kilpailua koskevat tiedotteet löytyvät kilpailutiedotteet osiosta.

Kilpailulisenssi löytyy täältä.

Seuraavaan kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä etusivulta linkitetty ilmoittautumislomake.

Osallistumismaksu maksetaan GRL:n verkkokaupan kautta osoitteessa www.grl.mycashflow.fi. Rekisteröidy ensimmäisellä kerralla verkkokauppaan oikeaan asiakasryhmään (Greyhound Racing Liiton jäsen).

Valitse verkkokaupasta kilpailu, johon ilmoitat koirasi ja kirjaa ennen ostokoriin laittamista koiran virallinen nimi ja kilpailukirjan numero niille tarkoitettuihin laatikoihin. Jokainen ilmoittautuminen tulee lisätä yksitellen kilpailuostoskoriin ja kirjata jokaisen ilmoitetun koiran tiedot niille varattuihin laatikoihin.

Nyt verkkokaupan maksuvaihtoehdoksi tulee valita muista maksuvaihtoehdoista löytyvä PDF-lasku sähköpostitse, ja lasku tulee olla maksettuna ennen kilpailua.
Lähiaikoina verkkokaupan muutkin maksuvaihtoehdot ovat käytettävissä.

Kilpailut löytyvät verkkokaupasta Kilpailut tuoteryhmän alta ja jokaisella kilpailupäivällä on oma tuoteryhmä, jonka alta löytyvät kyseisen päivän kilpailut.

Koiralla tulee olla kilpailulisenssi voimassa ennen ensimmäistä kilpailua. Kilpailulisenssiä varten täytettävä lomake löytyy osoitteesta www.grl.fi/kilpaileminen/kilpailulisenssit/.
Kilpailulisenssi maksetaan lomakkeen täyttämisen jälkeen osallistumismaksun tavoin GRL:n verkkokaupan kautta. Kilpailulisenssit löytyvät verkkokaupasta osoitteesta www.grl.mycashflow.fi/category/2/kilpailulisenssit.

Ilmoittautumislomake: https://goo.gl/forms/yAeY9rVk0UmaTFeb2