,

Muutoksia 31.8 Suomen nopein koira kilpailuun

GRL ja kilpailun järjestävä kerho ottivat 31.8 juostavan Suomen nopein koira kilpailun uudestaan käsiteltäväksi kilpailuttajien tuomien erittäin hyvien huomioiden pohjalta.

Kilpailu juostaan aiemmista tiedoista poiketen yksikierroksisena sekä yksilösuorituksina. Yksilösuorituksina kilpailu on paremmin formaatin mukainen ja yhden koiran juoksuna kilpailusuoritus on myös turvallisempi.
Koirien turvallisuus on tärkein asia ja se edellä tätä harrastusta tehdään.

Kilpailun sivulle www.grl.fi/suomennopeinkoira/ on päivitetty kilpailun tiedot, palkinnot, vk-pisteet sekä tietoa majoituksesta.

Jos olet jo kerennyt ilmoittamaan koiran kilpailuun ja nyt julkaistujen muutoksien jälkeen haluat muokata tai poistaa ilmoittautumisen, niin voit tehdä vaan uuden ilmoittautumisen (ilmoittautumisen päätyttyä saman koiran viimeisin ilmoittautuminen on voimassa oleva) jos haluat perua ilmoittautumisen niin silloin tulee olla yhteydessä kilpailunjohtajaan (Joni Tuhkanen) joka peruuttaa ilmoittautumisen.
Kilpailunjohtajan yhteystiedot löytyvät kilpailuntiedoista sivulta: www.grl.fi/suomennopeinkoira/.

Greyhound Racing Liitto ja SSVH ry:n Pohjois-Karjalan alajaosto toivottaa teidät kaikki erittäin lämpimästi tulemaan mukaan Suomen nopein koira tapahtumaan ja viettämään vauhdikasta koiraurheilu viikonloppua Liperiin.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *