Sprintti Derby 2018

HUOMIO!

15.7 kisan alkamisajankohta siirtyy aamuun kovan helteen vuoksi!
Ilmottautuminen alkaa klo 7.30, eläinlääkärin tarkastus klo 8.00 ja nollakoirat starttaa n klo 9.00!

Kilpailuohjelman kanssa on teknisiä ongelmia joita ratkotaan parhaillaan, ohjelma julkaistaan välittömästi kun se valmiiksi saadaan, pahoittelut tästä.

-Mikko Aalto, KJ

 

Greyhoundien Sprintti Derbyn alkuerät ja finaali on päätetty siirtää seuraavasti:

Alkuerät: su 15.7.2018 klo aika kilpailukutsun mukaisesti

Finaali: ke 8.8.2018 klo 18:30. Eläinlääkärin tarkastus klo 17:00

Whippetien Sprintti Derbyn alkuerät ja finaali on päätetty siirtää seuraavasti:

Alkuerät: su 15.7.2018

Finaali: su 15.7.2018

Paikka: Metsämäki, Turku

Kilpailun ajankohdan siirto johtuu ratajuoksusääntöjen mukaisesta ehdosta koskien minimilähtömäärää per kilpailupäivä. Tässä tapauksessa kilpailuja järjestävä kerho (TGK) vetosi sääntökohtaan, johtuen kerhoon kohdistuneesta liiallisesta taloudellisesta riskistä. GRL ja TGK sopivat ylimääräisestä kilpailupäivästä 8.8.2018, jotta finaali saadaan sovitettua kilpailukalenteriin.

Vanhat ilmoittautumiset Greyhoundien / Whippettien Sprintti-Derby -kilpailuun jäävät voimaan. Kilpailunjohtaja on yhteydessä kilpailuttajiin henkilökohtaisesti, jonka yhteydessä kilpailuttaja vahvistaa tai peruu ilmoitetun koiran osallistumisen kilpailuun uusilla päivämäärillä. Tässä yhteydessä (kilpailunjohtajan yhteydenoton yhteydessä) kilpailuttajalla on oikeus koiran poisvetämiseen kilpailusta ilman ell-todistusta.  Ilmoittautuminen greyhoundien / whippettien Sprintti-Derbyyn avataan uudestaan kilpailukutsun su 15.7. mukaisesti. Kilpailuun jo ilmoitettuja koiria ei tarvitse ilmoittaa ilmoittautumisajankohtana uudestaan. Mikäli kilpailuun jo ilmoitetun koiran kilpailuttajaa ei tavoiteta, katsotaan kyseisen koiran olevan ilmoitetun greyhoundien / whippettien Sprintti-Derby -kilpailuun uusilla päivämäärillä. 

Greyhoundien / whippettien Sprintti-Derby -lähdöt muodostetaan su 15.7. -kilpailujen ilmoittautumisajankohdan umpeuduttua. Alunperin kilpailuun ilmoittautuneiden koirien ilmoittautumishetken koppiarvontanumerot mitätöityvät johtuen ilmoittautumiseen liittyvän ohjelmiston ominaisuudesta. Kaikki kilpailuun ilmoittautuneet koirat saavat uudet koppiarvontanumerot.

Mikäli ilmoittautuneita on yhteensä (ym. ilmoittautumisajankohdan päätyttyä) 6 tai vähemmän, juostaan kilpailussa suora finaali su 15.7. noudattaen Sprintti Derbyn yleisiä sääntöjä vähimmäisosallistujamäärästä.

Terveisin: GRL ja Turun Greyhound Klubi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *