Kauden 2018 kilpailumaksut ja GRL:n verkkokauppa

GRL on avannut verkkokaupan osoitteeseen www.grl.mycashflow.fi. Verkkokaupan kautta maksetaan kaikki kilpailujen osallistumismaksut ja kilpailulisenssit. Tulevaisuudessa verkkokaupan kautta maksetaan muutkin maksut mm. kilpailukirjat ja rekisteröinnit.

Nyt verkkokaupassa täytyy maksuvaihtoehdoiksi valita Muut maksuvaihtoehdot valikosta löytyvän pdf-laskun sähköpostilla. Tulevaisuudessa myös muut maksuvaihtoehdot mm. verkkopankki, pankki- ja luottokortit, Paypal ja Mobilepay tulevat käyttöön. Huomioithan että osallistumismaksut ja kilpailulisenssit tulevat olla maksettu ennen kilpailua vaikka laskun eräpäivä ei vielä silloin olisikaan.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimekaudella jo tutuiksi tulleilla tavoilla, puhelimitse ja nettilomakkeella.

Puhelinilmo on vielä tällä kaudella käytössä ja puhelin ilmoittautumisen ajankohdat löytyvät Kilpailukutsusta sekä Kilpailujen tiedot sivulta.

Netti-ilmoittautuminen tapahtuu tutulla lomakkeella Kilpailuun ilmoittautuminen sivulla. Netti-ilmoittautuminen aukeaa yleensä edellisen kilpailupäivän päivänä kello 18:00 ja sulkeutuu puhelin ilmoittautumisen kanssa samaan aikaan. Ilmoittautumisen ajankohdat löydät Kilpailukutsusta sekä Kilpailujen tiedot sivuilta.

Netti-ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen tulee täytetystä ilmoittautumislomakkeesta kopio ilmoitettuun sähköposti osoitteeseen. Jos kopiota lomakkeesta ei ilmoittautumisen jälkeen tule tai huomaat lomakkeessa virheen, tulee ilmoittautuminen varmistaa soittamalla puhelin ilmoittautumisen aikana puhelinilmon numeroon.
Ilmoittautumisen jälkeen osallistumismaksu maksetaan verkkokaupan (http://www.grl.mycashflow.fi ) kautta.

Verkkokaupassa on kilpailumaksuille oma tuoteryhmä osoitteessa https://grl.mycashflow.fi/category/3/kilpailut. Tuoteryhmässä on jokaiselle kilpailupäivälle oma tuoteryhmä jonka alta löytyy kilpailupäivän kaikki kilpailut.
Valitse verkkokaupassa oikea kilpailu ja kirjoita ennen ostokoriin siirtämistä koiran virallinen nimi ja kilpailukirjan numero niille tarkoitettuihin laatikoihin. Tee jokaisesta ilmoitetusta koirasta yksitellen kilpailun lisääminen ostoskoriin. Ostoskoriin voi lisätä myös muita verkkokaupan tuotteita.
Jos kassalle siirryttäessä jostakin syystä ostoskorissa toimitusmaksuja vaihda jokaisen tuotteen kohdalle toimitustavaksi nouto (jos kyseessä ainoastaan ilmoittautumismaksut tms.).
Muut maksuvaihtoehdot välilehdeltä löytyy maksuehtona PDF-lasku sähköpostilla jonka valinnan jälkeen sähköpostiisi tulee pdf lasku joka pitää olla maksettu ennen kilpailupäivää, vaikka laskussa eräpäivä ei olisikaan ennen kilpailua. 
Sähköpostiin tulee tilausvahvistus kun maksu näkyy GRL:n tilillä jos tilausvahvistusta ei tule ennen kilpailupäivää tulee kuitti maksusta osoittaa kilpailupaikalla ennen paikalla olo ilmoittautumista.

Kilpailu lisenssit

Kilpailulisenssiä varten täytetään viimekaudella jo tutuksi tulleella tavalla, nettilomakkeella.

Kilpailulisenssin nettilomake löytyy Kilpailulisenssit sivulla. Lisätietoa kilpailulisenssistä löydät Kilpailukutsusta.

Kilpailulisenssi lomakkeen täyttämisen jälkeen tulee täytetystä lomakkeesta kopio ilmoitettuun sähköposti osoitteeseen. Jos kopiota lomakkeesta ei lähettämisen jälkeen tule tai huomaat lomakkeessa virheen ole yhteydessä sähköpostitse grl.ilmot@gmail.com.

Kilpailulisenssi lomakkeen lähettämisen jälkeen lisenssimaksu maksetaan verkkokaupan (http://www.grl.mycashflow.fi ) kautta.

Verkkokaupassa on lisenssi maksuille oma tuoteryhmä osoitteessa https://grl.mycashflow.fi/category/2/kilpailulisenssit. Tuoteryhmässä on valittavana kausi- tai kertalisenssi.
Valitse verkkokaupassa lisenssi ja kirjoita ennen ostokoriin siirtämistä koiran virallinen nimi ja kilpailukirjan numero niille tarkoitettuihin laatikoihin. Tee jokaisesta lisenssistä yksitellen lisäys ostoskoriin. Ostoskoriin voi lisätä myös muita verkkokaupan tuotteita.

Jos kassalle siirryttäessä jostakin syystä ostoskorissa on toimitusmaksuja vaihda jokaisen tuotteen kohdalle toimitustavaksi nouto (jos kyseessä ainoastaan lisenssimaksut tms.).
Muut maksuvaihtoehdot välilehdeltä löytyy maksuehtona PDF-lasku sähköpostilla jonka valinnan jälkeen sähköpostiisi tulee pdf lasku joka pitää olla maksettu ennen ensimmäistä kilpailua, vaikka laskun eräpäivä ei olisikaan ennen kilpailua.

Sähköpostiin tulee tilausvahvistus kun maksu näkyy GRL:n tilillä jos tilausvahvistusta ei tule ennen kilpailupäivää tulee kuitti maksusta osoittaa kilpailupaikalla ennen paikalla olo ilmoittautumista.